VPRAŠANJE: Prekvalifikacija na podiplomskem študijskem programu
Vprašanje poslal/a Polona , 27.09.2017 20:03:32

Spoštoani,

imam vprašanje v zvezi s prekvalifikacijo na podiplomskem študijskem programu. Opravljene imam vse obveznosti in izpite na pod. štud. programu Uprave na Univerzi v Ljubljani, Fakulteti za upravo. Magistrske naloge nisem končala.
Sedaj me pa zanima ali je na kateri drugi fakulteti možno, da naredim prekvalifikacijo in dodatne izpite ter tam zaključim magistrski štud.program in na katere fakultete sploh lahko vložim prošnjo za prekvalifikavijo.
Hvala za odgovor
Polona


ODGOVOR 1

Andreja, 02.10.2017 11:16:27
Možnosti vpisa na drug študij gotovo so, koliko in katere obveznosti pa morate opraviti, je odvisno od programa, v katerega bi se vpisali. Verjetno bo najbolje, da si pogledate študijske programe, ki vas zanimajo, našli jih boste na spletni strani http://portal.evs.gov.si/razpisi-za-vpis (zgoraj je zavihek študijski programi). Pri vseh programih so navedeni tudi pogoji za vpis in zraven obveznosti, ki jih morate še opraviti.
Predlagam, da se obrnete neposredno na fakulteto in dobili boste najbolj točne informacije, koliko od opravljenih obveznosti v sedanjem programu se vam upošteva pri vpisu na nov program.

Lahko pa se oglasite tudi v vam najbližjem svetovalnem središču za izobraževanje odraslih - središču ISIO. Središča nudijo brezplačno informiranje in svetovanje o različnih možnostih izobraževanja in učenja. njihove kontaktne podatke najdete na spletni strani http://isio.ac.si/sredisca.

Lepo pozdravljeni.Vaš odgovor ali mnenje
Ime ali vzdevek*


Izberite ali pošiljate odgovor ali mnenje
Odgovor Mnenje

Napišite vaš odgovor/mnenje*


Opomba: polja, ki so označena z zvezdico, je potrebno izpolniti. Prosim vas tudi, da odkljukate spodnje polje, ki je namenjeno zaščiti svetovalnega kotička pred smetenjem. << Nazaj svetovalni kotiček