VPRAŠANJE: Dodatno izobraževanje - kulinarika
Vprašanje poslal/a Sunny, 06.09.2016 14:57:48

Pozdravljeni,

Naslednje leto imam namen zaključiti z magistrskim študijem Japonologije, a ker vem kako omejene so moje možnosti za zaposlitev, me zanima kako bi lahko prišla do dodatnega izobraževanja na področju kulinarike? In če obstajajo programi na tem področju, ki so tudi krajše narave?


ODGOVOR 1

Andreja, 20.09.2016 10:21:04
Neformalnega izobraževanja s področja kulinarike je kar precej, si pa s tem ne boste pridobili formalne izobrazbe. Eden od ponudnikov teh tečajev je Biotehniški izobraževalni center Ljubljana - BIC Ljubljana - http://www.bic-lj.si/mic/index.php/teaji/kulinaricni-tecaji. So pa seveda še drugi ponudniki.

Če si želite pridobiti formalno izobrazbo, potem so na srednješolski ravni programi gastronomije, s katerim si pridobite srednjo strokovno ali srednjo poklicno izobrazbo, odvisno od stopnje, katero vpišete.

Predlagamo, da se za dodatne informacije obrnete na vam najbližje svetovalno središče za izobraževanje odraslih – središče ISIO. Središča odraslim nudijo brezplačno informiranje in svetovanje o različnih možnostih učenja in izobraževanja. Njihove kontakte najdete na spletni strani: http://isio.acs.si/sredisca/.

Lep pozdrav in srečno.Vaš odgovor ali mnenje
Ime ali vzdevek*


Izberite ali pošiljate odgovor ali mnenje
Odgovor Mnenje

Napišite vaš odgovor/mnenje*


Opomba: polja, ki so označena z zvezdico, je potrebno izpolniti. Prosim vas tudi, da odkljukate spodnje polje, ki je namenjeno zaščiti svetovalnega kotička pred smetenjem. << Nazaj svetovalni kotiček