VPRAŠANJE: vzgojitelj
Vprašanje poslal/a jelka , 09.06.2016 12:20:19

Spoštovani,
zanima me, katere izpite na predšolski vzgoji moraš še opraviti, da pridobiš izobrazbo vzgojitelj predšolskih otrok, če si končal 3.letnik študija na Fakulteti za šport-smer športna vzgoja in še nimaš diplome in kaj, če končaš še diplomo .
Hvala za odgovor!


ODGOVOR 1

Andreja, 14.06.2016 14:53:57
Podrobnosti o tem, katere obveznosti vam pri vpisu na študij predšolske vzgoje na fakulteti priznajo in katere morate še opraviti, boste izvedeli kar direktno na Pedagoški fakulteti. Splošnega pravila ni, saj se obveznosti predpišejo na podlagi že opravljenega in pridobljenega znanja.

Predlagam, da se obrnete neposredno na fakulteto ter so pozanimate o možnostih vpisa na študij. na tej spletni strani boste imeli kontakt Referata za dodiplomski študij: http://www.pef.uni-lj.si/studij_na_pef.html.

Lep pozdrav in srečno.ODGOVOR 2

Andreja, 14.06.2016 14:58:15
Boste pa za vpis na študij predšolske vzgoje morali izpolnjevati pogoje za vpis, to pa so:
a) opravljena splošna matura,
b) opravljen zaključni izpit ali poklicna matura v srednješolskih programih vzgojitelj predšolskih otrok in zdravstveni tehnik,
c) pred 1. 6. 1995 končan drugi štiriletni srednješolski program.

Lep pozdrav in srečno.Vaš odgovor ali mnenje
Ime ali vzdevek*


Izberite ali pošiljate odgovor ali mnenje
Odgovor Mnenje

Napišite vaš odgovor/mnenje*


Opomba: polja, ki so označena z zvezdico, je potrebno izpolniti. Prosim vas tudi, da odkljukate spodnje polje, ki je namenjeno zaščiti svetovalnega kotička pred smetenjem. << Nazaj svetovalni kotiček