VPRAŠANJE: Z diplomo do službe
Vprašanje poslal/a Polona, 03.03.2016 21:30:57

Pozdravljeni!
Sem univerzitetna diplomirana socialna delavka. Kot aktivna iskalka zaposlitve sem že malce obupala po neki službi in razmišljam še o kakšni dodatni izobražbi, tečaju...Mi lahko kaj svetujete kaj bi meni prav prišlo? Razmišljam malo o programu za izpopolnjevanje predšolska vzgoja in si s tem pridobim potrdilo s katerim lahko delam kot pomočnica vzgojitelja v vrtcu, kajne? Lahko potem s tem tudi kasneje nadaljujem študij za vzgojitelja?. To lahko opravim, kajne? Mogoče veste kakšna je cena tega programa?


ODGOVOR 1

Andreja, 09.03.2016 15:42:16
Lahko se vpišete v izpopolnjevanje iz predšolske vzgoje in tako si pridobite možnost dela kot vzgojiteljica predšolskih otrok (in ne kot pomočnica vzgojitelja predšolskih otrok). Nimate pa pridobljene izobrazbe s tega področja. Več o tem programu lahko izveste na spletnih straneh Pedagoške fakultete: http://www.pef.uni-lj.si/724.html in http://www.pef.uni-lj.si/fileadmin/Datoteke/Nadaljnje_izobra%C5%BEevanje/2012_2013/IZP/PI-PV_-_Predstavitveni_zbornik.pdf. Cena pa je razvidna iz tega razpisa: https://lim3.mss.edus.si/katis/ProgramPrijava.aspx?ID=255&A=detailKP.
Bo pa verjetno najbolje preveriti to nepoosredno na fakulteti ter spremljati razpis za prihodnje študijsko leto.

Lep pozdrav in srečno.Vaš odgovor ali mnenje
Ime ali vzdevek*


Izberite ali pošiljate odgovor ali mnenje
Odgovor Mnenje

Napišite vaš odgovor/mnenje*


Opomba: polja, ki so označena z zvezdico, je potrebno izpolniti. Prosim vas tudi, da odkljukate spodnje polje, ki je namenjeno zaščiti svetovalnega kotička pred smetenjem. << Nazaj svetovalni kotiček