VPRAŠANJE: Ponovno na dodiplomski študij
Vprašanje poslal/a PikaP, 12.06.2015 10:29:40

Pozdravljeni,
v septembru bom diplomirala na eni izmed ljubljanskih fakultet. Zanima me ali obstaja možnost, da se ponovno vpišem v prvi letnik dodiplomskega študija npr. na Pedagoško fakulteto v Koper?

Hvala za Vaš odgovor ter lep pozdrav


ODGOVOR 1

Andreja, 16.06.2015 14:52:29
Možen je vpis v študij po pogojih študija za diplomante. Seveda na fakultetah, kjer ta mesta razpisujejo. Za večino študijev (razen za tista, kjer se preverja nadarjenost, spretnost) vpisi potekajo od 1. do 17. septembra. Pogoj za vpis je diploma in potrdilo o opravljenih izpitih.

Več o vpisu kot diplomant si lahko preberete v uvodnem delu razpisa za vpis v dodiplomske študijske programe v letu 2015/2016- splošnih določbah: http://www.mizs.gov.si/fileadmin/mizs.gov.si/pageuploads/Visoko_solstvo/Razpis_2015/Dodiplomski/Javni/splosne_dolocbe_2015.pdf.

Kateri študij ima razpisan študij diplomantov, pa si oglejte v razpisu - http://www.mizs.gov.si/si/delovna_podrocja/direktorat_za_visoko_solstvo/sektor_za_visoko_solstvo/razpis_za_vpis/razpis_za_vpis_javni_in_koncesionirani/#c20146.

Lep pozdrav in srečno.Vaš odgovor ali mnenje
Ime ali vzdevek*


Izberite ali pošiljate odgovor ali mnenje
Odgovor Mnenje

Napišite vaš odgovor/mnenje*


Opomba: polja, ki so označena z zvezdico, je potrebno izpolniti. Prosim vas tudi, da odkljukate spodnje polje, ki je namenjeno zaščiti svetovalnega kotička pred smetenjem. << Nazaj svetovalni kotiček